Príbeh lásky - donáška kvetov v Nitre


Príbeh lásky - donáška kvetov v Nitre s e-kvety

Pri našej práci zažívame spolu s vami množstvo osobných príbehov, ktoré vám chceme rozpovedať. Veľmi si vážime, že ste doručenie kvetov v Nitre zverili práve do našich rúk, a preto aj keď bude príbeh rozpovedaný, niektoré skutočnosti budú pozmenené, pre bezpečnosť vášho utajenia a zachovanie súkromia.

Takto sa začal príbeh lásky dvoch mladých ľudí v Nitre .....  nesmelý programátor žil svoj život dosť izolovane už nejaký čas. Pracoval z domu, sem tam sa stretol s priateľmi ešte zo školských lavíc na pive, raz do týždňa navštívil svojich rodičov a bratovu rodinu kde sa rozptýlil. Chodil si zacvičiť do posilňovne, ale tam tiež nemal veľa prííležitosti na zoznámenie. 

Jedného dňa musel ísť na povinnú preventívnu prehliadku k zubárovi, kam sa mu veľmi nechcelo, pretože mal panický strach z bolesti. Už keď sedel pred dverami ordinácie a počul zvuk vŕtačky mal chuť utiecť, ale neuveríte čo sa stalo .... pokušeniu odolal, pretože vedel, že by ho to aj tak raz počkalo a chcel to mať čo najskôr za sebou. Keď vošiel do ordinácie zasiahol ho amorov šíp priamo do srdca. V ordinácii už nebol jeho starý známy zubár, ale mladá milá doktorka. Cítil sa trápne, ale za žiadnu cenu nedal na sebe znať žiaden strach a odhodlane sadol do kresla. Veľmi rýchlo preňho ubehlo vyšetrenie aj keď trvalo dlho, čas vnímal úplne odlišne pri žene, ktorá dokázala rozbúchať jeho srdce. Nikdy by neuveril, keby mu niekto tvrdil, že bude šťastný keď mu zubárka oznámi, že musí prísť na ďalší zákrok. 

Keď vyšiel z ordinácie, celý svet sa preňho zmenil. Nič nebolo ako predtým V jeho hlave zostal obraz nádhernej ženy, ktorú chcel znovu stretnúť. Pripadalo mu neuveriteľne dlho, že má čakať ešte mesiac, pokým ju znovu uvidí. Dostal znamenitý nápad. Pamätal si, že jeho priateľ poslal kvety manželke, keď ju niečim nahneval, a vedel, že z kytice mala obrovskú radosť.

Preto sa rozohodol zavolať nám a uistiť sa či kvety doručujeme aj anonymne. Samozrejme, že takúto službu poskytujeme, a nikdy ani keď obdarovaná osoba veľmi chce zistiť kto jej kvety objednal, za žiadnych okolností tajomstvo neprezradíme, pretože vieme, aké to je dôležité pre objednávateľa. 

Keď sme si dohodli a odporučili, aké kvety by boli vhodné poslať do zubnej ambulancie pani doktorke, nazvime ho Tomáš nás po všetkých potrebných údajoch, ktoré nám poskytol k doručeniu kytice poprosil ešte o trochu času, aby si premyslel venovanie, ktoré chcel ku kytici pripojiť. Po hodinke sa ozval a nadiktoval nám krásnu báseň, ktorú vytvoril. Na druhý deň sme ráno doručili kyticu nádherných čerstvých kvetov pani zubárke, ktorá v nemom úžase preberala kvety a nechela veriť, že sú pre ňu. A takúto radosť jej Tomáš pripravoval každý týždeň, vždy sme vymysleli spoločne, aké kvety bude kytica obsahovať a Tomáš napísal vždy nádhernú báseň, ktorá pomaly odhalovala jeho city aj totožnosť, A teraz už po mnohých mesiacoch doručujeme kytice pani doktorke stále s nádhernými básňami, ale už od jej partnera, ktorým sa stal práve Tomáš.

Prajeme vám rasť z obdarovanie 

e-kvety